Dolabımda kim var

Ortaokul  öğrencilerimizin genel kültür birikimine, araştırma ve sunum yapma becerilerine katkı sağlamak amacıyla, PDR birimimiz tarafından yürütülen “Dolabımda kim var?” projesi başladı.

Dolaplarının kapağında ünlü bir kişinin fotoğrafını gören öğrencilerimizden bu kişiyi araştırarak kısa bir sunum ile arkadaşlarına anlatmaları istendi. Farklı sunum teknikleri kullanımının teşvik edildiği proje sonunda, en iyi sunumların seçilmesine yönelik uygulamalar da yapılacak. Proje kapsamında dünya genelinde bilim, sanat, spor gibi farklı alanlarda 127 ünlü kişinin tanıtımı yapılacak.

1 Yorum

  • Öykü Tekmen

    Kuzey benim dolabımdaki resmi yırtmışlar kimin hakkında hazırlık yapacağımı bilmiyorum diyor. Yardım rica ederiz. Teşekkürler

Bir cevap yazın

Nasıl Yardımcı Olabiliriz?