İNGİLİZCE ANADOLU LİSESİ

Ankara’nın ilk ve tek Özel Almanca Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim öğretim yılında burslu öğrencileriyle eğitim öğretime başlıyor!

Öğrencilerimize Almanya’da ücretsiz üniversite eğitim imkanı sağlayacak olan Almanca Anadolu Lisemize, LGS sınav sonuçlarına göre burslu öğrenciler kabul edilecektir.

Uluslararası geçerliliği olan akreditasyonlarla öğrencilerimize Avrupa’daki üniversitelerde ücretsiz eğitim imkanı sağlayacak lisemiz, Almanya hükümeti onaylı dil sınavlarına giriş, Türkiye’deki üniversitelerden özel öğrenci kontenjanlarından faydalanma ve üniversite sınavına gerek kalmaksızın yurtdışındaki üniversitelere doğrudan kabul ayrıcalıkları öğrencilerimize aşamalı olarak sunulacaktır.

YÜZDELİK DİLİM

BURS ORANI

0,01-1,00

%100 Eğitim Bursu (Kapsamlı)

1,01-5-00

%100 Eğitim Bursu

5,01-7,00

%80 Eğitim Bursu

7,01-9,00

%60 Eğitim Bursu

9,01-10,00

%50 Eğitim Bursu

ALMANCA ANADOLU LİSESİ KAYIT TARİHİ

ÖN KAYIT

Başlangıç 23 Haziran 2023 Cuma
Bitiş 06 Temmuz Perşembe saat 17.00

ASIL LİSTELERİN İLANI

Listeler yüzdelik dilim sıralamasına göre belirlenecektir. 07 Temmuz 2023 Cuma Saat:
10.00’da ilan edilecektir.

ASIL LİSTE KESİN KAYIT TARİHİ

07 Temmuz 2023 Cuma Saat: 11.00
08 Temmuz 2023 Cumartesi Saat: 17.00

* Her bir burs diliminde burs verilecek öğrenci sayıları kontenjanlara bağlı olarak değişiklik gösterecektir.

YOĞUN ALMANCA ve İNGİLİZCE EĞİTİMİ

Anaokulundan başlayarak yoğun İngilizce eğitiminin yanında Almanca dersleri de alan öğrencilerimiz, Almanca Lise Hazırlık sınıfında uygulanan kapsamlı dil programı sayesinde Lisemizden hem İngilizce hem de Almanca dillerinde C1 düzeyinde mezun olacaklardır.

ALMANYA VE DİĞER ÜLKELERDE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ İÇİN C1 DÜZEYİNDE MEZUN OLUN!

Başta Almanya olmak üzere, Avusturya ve İsviçre gibi Almanca eğitim veren ülkelerde üniversite eğitimine devam edecek öğrencilerimize başvuru ve kabul süreçlerinde alanında uzman yurtdışı eğitim danışmanlarımız rehberlik edecektir.

İKİ YABANCI DİLLE MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ : SEÇKİN ÜNİVERSİTELERİN KAPILARI ARALANIYOR!

C1 seviyesinde iki yabancı dil ile mezun olan öğrencilerimiz yurtiçi ve yurtdışındaki seçkin üniversitelerin yabancı dil kabul koşullarını kolaylıkla sağlamaktadır. Buna ek olarak, okulumuzda uygulanan yoğun YKS hazırlık programıyla da öğrencilerimiz dışardan ek desteğe ihtiyaç duymaksızın başarılı sonuçlar elde edecek, böylece hem yurtiçi hem de yurtdışındaki üniversitelerde eğitim imkanı bulacaktır.