BURSLULUK POLİTİKAMIZ

Bursluluk Kriterleri: Anka Bilim Koleji, bursluluk başvurularını öğrencilerin akademik başarılarına dayalı olarak değerlendirir. Bursluluk başvurusunda bulunan öğrenci ve ailelerinden gelir durumu ve diğer mali bilgiler talep edilir. Bu bilgiler, öğrencilerin bursluluk ihtiyacı ve burs oranının belirlenmesinde dikkate alınır. Aynı zamanda, öğrencilerin akademik başarıları ve potansiyelleri de değerlendirmeye alınır.

Bursluluk Oranları ve Süresi: Anka Bilim Koleji'nin bursluluk politikasında belirlenen oranlar ve burs süresi yıllık olarak revize edilebilir. Bursluluk oranları, öğrencilerin ihtiyaçlarına göre ve okulun imkanları çerçevesinde belirlenir. Burslar, öğrencinin başarı durumuna, ailesinin maddi durumuna ve diğer kriterlere göre belirlenir.

Kontenjan ve Adaletli Dağılım: Anka Bilim Koleji, burslu öğrenci kontenjanlarını her yıl belirler ve başvuran öğrenciler arasında adil bir şekilde dağıtır. Bursluluk kontenjanları, okulun misyonu ve vizyonuna uygun olarak belirlenir ve toplumsal katkı sağlama amacını göz önünde bulundurur.

Gizlilik ve Hassasiyet: Bursluluk başvuruları ve değerlendirmeleri gizli tutulur ve öğrenci ve ailelerinin mahremiyetine saygı gösterilir. Başvuru sürecinde talep edilen mali bilgiler ve diğer kişisel veriler, yasal düzenlemelere uygun olarak korunur ve gizli tutulur

Bursluluk Onay ve Şartnamesi