ANAOKULU KAMPÜSÜ

Anaokulumuz, yaş grubu ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmış, donanımlı ve etkileşimli bir eğitim ortamı sunar.

Atölyeler ve Spor Odası : Sahne Sanatları, Görsel Sanatlar , Beden Eğitimi ve Müzik gibi branş dersleri için tasarlanmış donanımlı atölyeler öğrencilerimizin gün boyu merak ve öğrenme isteklerini en üst seviyede tutmak  amacı ile hazırlanmıştır. Çocuklar, yaratıcılıklarını serbest bırakabilecekleri, öğrenirken eğlenebilecekleri özel alanlarda sanat dallarını keşfederler.

Oyun Alanları: Anaokulumuzun oyun alanları, çocukların enerjilerini harcayabilecekleri ve aynı zamanda öğrenebilecekleri alanlardır. Dengeli bir şekilde tasarlanan oyun alanlarımız, çocuklarımızın sosyal ve fiziksel becerilerini geliştirmelerine olanak tanır.

Bahçe: Anaokulu bahçemiz hem oyun hem de eğitim alanı olarak kullanılabilecek niteliktedir, öğrencilerimiz keyifli vakit geçirirken doğa ile uyumlu bir öğrenme deneyimi yaşarlar. Öğrencilerimiz için her gün mutlaka bahçemizde açık hava etkinlikleri gerçekleştirilir.