4.SINIFTAN 11.SINIFA KADAR

ANKA BİLİM KOLEJİ İNCEK KAMPÜSÜ

Kızılcaşar Mah. 4200. Cad. 39/G İncek /ANKARA

BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Anka Bilim Koleji olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz Bursluluk ve Kabul Sınavı; 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirdik.

Burs oranlarına ulaşmak için "Sonuçları Gör" butonuna tıklayabilirsiniz

ÖZEL OKUL BURSLULUK SINAVI

Başvurular sadece sistem üzerinden T.C No girişi ile yapılmaktadır. Telefon veya email üzerinden kayıt alınmamaktadır.

ANKA BİLİM
SCHULE

DEUTSCHSPRACHIGES
GYMNASIUM

İKİ YABANCI DİLLE DÜNYAYI KUCAKLAYIN

İleri Düzey İngilizce

İleri düzey Almanca

RANDEVU ALMAK İÇİN FORMU DOLDURUNUZ

BURSLULUK VE KABUL SINAVI YÖNERGESİ

1.Sınav öncesi kimlik kontrolü ve sınıflara yerleşim işlemlerinin yapılabilmesi için öğrencinin sınav başlamadan 30 dakika önce okulumuzda bulunması gerekmektedir.

2.Sınava girecek öğrenciler yanlarında, kimlik belgesi, kurşun kalem ve silgi bulundurmalıdır. Kimlik belgesi bulunmayan öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir.

3.Öğrencilerin cep telefonu, haberleşme aracı ve bilgisayar benzeri elektronik eşyalarını sınav gözetmenine teslim etmeleri gerekmektedir. Aday yanında cetvel, pergel hesap makinası gibi yardımcı araçları bulunduramaz.

4.Sınav soruları, öğrencilerin şu an okuduğu sınıfa ait konuları kapsamaktadır.

5.Sınav kitapçıklarının üzerine ad soyadı yazılması ve sınav bitiminde kitapçıkların gözetmene teslim edilmesi gerekmektedir. Müsvedde olarak soru kitapçığında boş bırakılan yerler kullanılacaktır.

6.Sınav başlangıcından itibaren lise öğrencilerinin ilk 30 dakika ve son 15 dakika, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin sınav süresince sınav salonundan ayrılmalarına izin verilmeyecektir.

7.Sınav salonunda son iki kişi kalması durumunda, her iki öğrencinin birbirini beklemesi gerekmektedir.

8.Farklı seanslarda birden fazla sınava girdiği tespit edilen öğrencinin her iki sınavı da geçersiz sayılacaktır.

9.Sınava katılım ücreti alınmayacaktır.

Ankara Özel Okul Bursluluk Sınavı

Anka Bilim Koleji her yıl yapılan bursluluk sınavı başlıyor!

Anka Bilim Koleji olarak, öğrencilerimize eğitimde fırsat eşitliği sunmak ve yetenekli gençlere kapılarımızı açmak amacıyla özel burs imkanları sunuyoruz.

Her Seviyede Kaliteli Eğitim İle Öğrencilerimizi Geleceğe Hazırlıyoruz.

2024 Bursululuk sınav Başvurusu Başladı!

Anka Bilim bünyesinde yapılacak olan bursluluk sınavları aşağıdaki gibidir:

· Özel İlkokul Bursluluk Sınavı
· Özel Ortaokul Bursululuk Sınavı