BESLENME VE SAĞLIK

Anaokulumuz, çocuklarımızın sağlıklı büyüme ve gelişmelerini desteklemek amacıyla özenle hazırlanan bir beslenme programı sunmaktadır. Bu program, BCC Catering iş birliğiyle gerçekleştirilmekte olup, menülerimiz gıda mühendisleri ve beslenme uzmanları tarafından titizlikle planlanmakta ve okulumuz içinde bulunan mutfaklarda taze malzemelerle günlük olarak pişirilmektedir.

Yemek menülerimiz, çeşitli besin gruplarından sağlıklı bileşenleri içerir ve çocukların günlük vitamin, mineral ve enerji ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak tasarlanır. Menüler, besin değeri yüksek malzemeler kullanılarak hazırlanır ve çocuklarımızın damak zevkine uygun öğünler sunulur.

Menüler, bir aylık periyotlar halinde önceden belirlenir ve velilerle paylaşılır. Bu sayede, velilerimiz çocuklarının tüketeceği besinleri önceden bilirler ve gerekirse özel ihtiyaçlarına uygun olarak önlemler alabilirler.

Anaokulumuz, öğrencilerimizin sağlığını en üst düzeyde korumak ve geliştirmek amacıyla donanımlı bir revir ve deneyimli bir okul hemşiresi ile hizmet verir. Bu özel hizmet, öğrencilerimizin sağlık takiplerini sağlamak, acil durumlarda profesyonel müdahalede bulunmak ve ailelerle yakın iletişim içinde olmak gibi kapsamlı bir yaklaşımı içerir.