Anka Bilim Koleji Kapadokya’da!

11.1.2023

Anka Bilim Koleji öğrencileri, son Nevşehir gezileriyle tarih ve doğanın büyüleyici güzelliklerini keşfetmenin tadını çıkardılar. Gezi, öğrencilere eşsiz öğrenme deneyimleri sunarken aynı zamanda unutulmaz anılar biriktirmelerine olanak sağladı.
Gezi sırasında, öğrencilerimiz eğlenceli etkinlikler ve kültürel deneyimlerin yanı sıra tarihi ve coğrafi bilgi edindiler. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin ders dışı öğrenme ve takım çalışması yeteneklerini geliştirmeye yönelik okulumuzun eğitim programının bir parçasıdır.
Anka Bilim Koleji olarak, öğrencilerimize farklı kültürleri ve tarihi yerleri keşfetme fırsatı sunmak ve onları bilgi, deneyim ve anılarla donatmak en büyük önceliğimizdir. Nevşehir gezisi, bu hedefimize ulaşmamıza katkıda bulunan unutulmaz bir deneyim kazandırdı.