Geleceğin Kapılarını Araladık!

10.17.2024

Geleceğin Kapılarını Araladık!
📚✈️ 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz, yurtdışındaki eğitim fırsatlarını keşfetmek ve kariyer hedeflerini netleştirmek amacıyla uluslararası eğitim fuarına katıldılar. 🌍✨

🔹 Üniversitelerle Birebir Görüşmeler
Öğrencilerimiz, dünyanın önde gelen üniversitelerinin temsilcileriyle tanışarak merak ettikleri soruları sordular ve eğitim seçenekleri hakkında detaylı bilgi aldılar.

🔹 Program Seçenekleri ve Burs İmkanları
Fuarda, çeşitli üniversite programları ve burs olanakları hakkında bilgi edinme fırsatını yakaladılar. Eğitim hayatlarını şekillendirecek önerilerle dolu bir gün geçirdiler!

🔹 Genişleyen Ufuklar
Eğitim fuarındaki oturumlar ve etkinlikler, öğrencilerimizin geleceğe dair planlarını daha net hale getirmelerine yardımcı oldu.

🌟 Öğrencilerimiz, bu deneyim sayesinde hem akademik hem de kişisel anlamda önemli bir adım attılar. Desteklerimizle onların yanında olmaktan gurur duyuyoruz! 💫