Başarıya Giden Yolda Güçlü Destek

10.1.2023

Anka Bilim Koleji Üniversite Hazırlık Grubu öğrencileri, geleceğe güvenle adım atmaları için gerekli olan sağlam akademik temeli oluşturmak adına yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Okul sonrası saatlerde okulda kalan bu grup, akademik çalışmalarına öğretmenleriyle beraber devam ediyor.

Öğrencilere akademik destek sağlama ve zorlu sınavlara hazırlanma süreçlerinde rehberlik etme amacıyla tasarlanmış okul sonrası etüt programlarında, öğrencilerimiz, deneyimli eğitmenlerimiz eşliğinde ders çalışma tekniklerini geliştirirken, sorularını yanıtlayabilecekleri ve konularını daha iyi anlayabilecekleri bir ortamda bulunuyorlar. Masa Başı Etüt Programımız, öğrencilerimizin derinlemesine öğrenmelerini sağlamak ve sınav stratejilerini oluşturarak sınavlardaki başarılarını artırmak için özelleştirilmiş bir yaklaşıma dayanıyor.

Öğrencilerimizin gelecekteki başarıları için gurur duyduğumuz bu çalışma programı, onların hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlamak için devam ediyor.