100. Yıl Gurur Koşusu

10.26.2023

Anka Bilim Koleji öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu paylaşmak amacıyla özel bir koşu etkinliği düzenledi, Bayraklarını gururla sallayarak milli bayramlarının anlamını vurguladılar. Miniklerden lise öğrencilerine kadar tüm yaş gruplarından katılımcılar, Cumhuriyet'in 100. yılına özel bu anlamlı etkinlikte bir araya geldi.
Etkinlik, Anka Bilim Koleji çevresindeki parkurda gerçekleşti ve öğrenciler, heyecanla ve coşkuyla koşarak Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar. Katılımcılar bu özel günde milli birliği ve bayram coşkusunu bir arada yaşamanın mutluluğunu tattı.
Anka Bilim Koleji, milli bayramları kutlayarak milli birlik ve beraberliği desteklemeye devam ediyor. Okulun bu tür etkinlikleri, öğrencilere vatanseverlik duygularını güçlendirmek ve milli değerlere bağlılıklarını pekiştirmek için önemli bir rol oynuyor.