ilkokul-okul-sonrasi

İlkokul Okul Sonrası

Anka Bilim Koleji’nde, gelişim atölyeleri dışında, öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri göz önünde bulundurularak alanında uzman antrenörler ve eğitmenler eşliğinde bireysel gelişimleri desteklenen okul sonrası çalışmalar yapılır.

Bazı branşlarda, hafta içi dersler dışında da öğretmen eşliğinde ek çalışmalara gerek duyan öğrencilerimiz için akademik destek programları uygulanır.

Bireysel gelişim çalışmaları, okul açıldıktan iki hafta sonra başlar. Müzik, spor, bilim çalışmaları hafta içinde, akademik destek çalışmaları hafta sonunda yapılır. Hafta içi çalışmalar, okul sonrasında, 16.30-17.30 arasında programlanır.

Bunun dışında, online ders kaynakları ve ödevlendirmeler içeren uzaktan eğitim çalışmaları yapılır. Uzaktan eğitim bilgilendirmeleri Anka Bilim Mobil Uygulaması üzerinden yapılır.